luni, 26 septembrie 2016

"Ce-ai slăbit!" Compliment sau nu?

Să luam 4 situații posibilie (combinări de 2 luate câte 2):

1. Ești gras, foarte gras, toată lumea se uită ciudat la tine, sau poate doar ești tu complexat și crezi că toată lumea se uită ciudat la tine și vorbește despre tine. Deci dacă tu te consideri gras, foarte gras, chiar dacă din punct de vedere medical nu ești, ce simți când auzi expresia "Vaaii dar ce-ai slăbit!" ?

2. Ești slab, foarte slab, toată lumea se uită ciudat la tine, sau poate doar ești tu complexat și crezi că toată lumea se uită ciudat la tine și vorbește despre tine. Deci dacă tu te consideri slab, foarte slab, chiar dacă din punct de vedere medical nu ești, ce simți când auzi expresia "Vaaii dar ce-ai slăbit!" ?

3. Ești gras, foarte gras, dar tu nu vezi pe nimeni uitându-se ciudat la tine, pentru că, după părerea ta, nu ești chiar atât de gras, te simți bine în pielea ta și nu consideri că oamenii se holbează la tine, ci te admiră. Deci dacă tu nu ești complexat de kilogramele în plus, ce simți când auzi expresia "Vaaii dar ce-ai slăbit!" ?

4. Ești slab, foarte slab, dar tu nu vezi pe nimeni uitându-se ciudat la tine, pentru că. după părerea ta, nu ești chiar atât de slab, te simți bine în pielea ta și nu consideri că oamenii se holbează la tine, ci te admiră. Deci dacă tu nu ești complexat de kilogramele în minus, ce simți când auzi expresia "Vaaii dar ce-ai slăbit!" ?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ton opinion...:)